Naša priča

Naša priča i vrijednost

REVIMED predstavlja koncept zdravog života koji ima za cilj promicanje zdravlja svih uzrasta kroz konzumaciju proizvoda na bazi matične mliječi, meda, vitamina C, stevije i željeza, uz puno poštivanje svih zahtjeva kvalitete. U svom radu surađujemo s mnogim stručnjacima i institucijama diljem Europe, širimo svoja znanja i iskustva te se stalno educiramo i usavršavamo.

Kontinuirano prateći zahtjeve tržišta, u suradnji sa iskusnim partnerima iz Hrvatske, Slovenije i Njemačke, osvježili smo našu ponudu sa usavršenom linijom proizvoda REVIMED.

REVIMED proizvodi su prirodni i inovativni, te su odraz potrage za proizvodima koje mogu konzumirati naša djeca i obitelji kako bi ojačali svoj imunitet i izdržali sve psiho-fizičke napore koje nosi moderan način života. Liofilizirana matična mliječ koja se nalazi u našim proizvodima ima i BIO certifikat koji potvrđuje sukladnost s ekološkim standardima proizvodnje.

Kombinirajući dugogodišnje obiteljsko iskustvo u pčelarstvu te slušajući želje i potrebe kupaca, kroz godine razvijamo i usavršavamo inovativne proizvode modernog doba, umjesto da se zadovoljimo komercijalnim, sintetičkim proizvodima.

Od samog početka odlučili smo da nema kompromisa kada da je kvaliteta REVIMED proizvoda u pitanju, da ćemo uvijek učiti i dalje se razvijati, i na taj način ponuditi kupcima proizvode koji odražavaju naše vrijednosti i poslovnu filozofiju. Naše vrijednosti uključuju:

  • Korištenje kvalitetnih sirovina koje ljudskom organizmu pružaju samo najbolje
  • Visoka kvaliteta krajnjih proizvoda, koji odražavaju balans sastojaka i potrebe modernog doba
  • Briga o našim kupcima, djelatnicima, suradnicima, poslovnim partnerima i okolišu
  • Fokus na daljnjem unaprijeđenju i širenju palete naših proizvoda

Zahvalni smo našim kupcima na podršci, znajući da sa nama dijele viziju boljeg i zdravijeg koncepta života.

Stoga svakodnevno živimo naš slogan „REVIMED za kvalitetniji život“

Brinući se o vlastitom fizičkom i duhovnom zdravlju na kvalitetan, ispravan i ekološki osvješten način, brinemo se i za budućnost našeg društva i okoliša.

„Vizija je umijeće sagledavanja onoga što je drugima nevidljivo“ Jonathan Swift

Sve velike ideje počinju sa vizijom, ali na koji način se ta vizija pretvara u jasnu ideju i misiju vodilju? Na način da smo shvatili da možemo ponuditi REVIMED proizvode koji će pomoći drugima da sačuvaju i unaprijede svoje zdravlje, onako kako su pomogli i nama. Stoga je naša misija da svakodnevno pomažemo u postizanju sretnog, zdravog, kvalitetnog i motiviranog života što većeg broja ljudi, na prirodan način i uz matičnu mliječ i med kao osnovne sastojke.

„Kada bi pčele nestale, čovjek bi preživio manje od 4 godine“ Maurice Maeterlich, autor knjige „Život pčela“

Naše vrijednosti odražavaju ono u što vjerujemo i vode nas u svemu što radimo. Utječemo na kvalitetu života i doprinosimo blagostanju ljudi svaki dan. To činimo djelujući s integritetom i održavanjem najviših standarda kvalitete, etike i usklađenosti.

Uvijek smo u potrazi za prirodnim, orginalnim i inovativnim načinima za povećanje izvrsnosti. Želimo udovoljiti našim potrošačima, zato neprestano pratimo njihovo ponašanje, želje i potrebe. Jedan od ciljeva nam je postati lider na području dodataka prehrani na bazi liofilizirane matične mliječi, prepoznatljiv po jedinstvenim i kvalitetnim proizvodima.

Politika kvalitete i sigurnosti hrane

Sukladno sa Politikom kvalitete i sigurnosti hrane, utemeljenoj na Misiji i Viziji kompanije, dosljedno i kontinuirano obezbjeđujemo najvišu kvalitetu REVIMED proizvoda.

Uz zdravstvenu ispravnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda, temelj politike upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane je zadovoljstvo potrošača, a ispunjavanje zahtjeva i očekivanja potrošača predstavlja imperativ kompanije Novus Spiritus i partneri. Dokaz brige o vrhunskoj kvaliteti i ispravnosti proizvoda je posjedovanje certifikata prema međunarodnom standardu ISO 9001 za sustav upravljanja kvalitetom, ISO 22000 za sustav upravljanja sigurnošću hrane, kao i postupke samokontrole bazirane na načelima HACCP-a. Kompanija Novus Spiritus i svi partneri u suradnji s nadležnim službama vode brigu o svim ciljevima kvalitete i zdravstvene ispravnosti proizvoda kako bi se osigurala visoka razina zaštite zdravlja potrošača. Konstantna poboljšanja su vidljiva uspješnim recertifikacijama kroz stalne nadzore (audite), iz čega proizlaze dobro postavljene korektivne akcije i značajne preventivne mjere.

Start typing and press Enter to search

Košarica

Nema proizvoda u košarici

0
Košarica
  • Košarica je prazna.