Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Način plaćanja

Dostava u zemlji i inozemstvu

Reklamacije i povrat

Zaštita osobnih podataka

Prava na intelektulano vlasništvo

Uvjeti korištenja

OPĆE ODREDNICE

Novus Spiritus d.o.o.
Poljička ulica 45
10 000 Zagreb
OIB: 54866707900
MBS: 080802083

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici www.revimed.hr posjetitelj pristaje na Uvijete korištenja. Dokumente, informacije i sadržaj s web stranice www.revimed.hr zabranjeno je kopirati, osim za osobnu uporabu i druge nekomercijalne svrhe, uz obvezno poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva. Svako kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja s ove web stranice dopuštena je isključivo uz izričito odobrenje Novus Spiritus d.o.o.

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju na revimed.hr web shopu. Narudžbe u web trgovini www.revimed.hr mogu napraviti samo punoljetne osobe.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Web stranica www.revimed.hr nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici www.revimed.hr ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice www.revimed.hr vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu Novus Spiritus d.o.o. i Novus Spiritus d.o.o. nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama niti se na njih odnose ovi Uvjeti korištenja. Podaci na internet stranici su informativne prirode, stoga Novus Spiritus d.o.o. ne preuzima odgovornost za točnost objavljenih podataka te bilo kakve greške u sadržaju do kojih je došlo zbog vremenske neusklađenosti, greški prilikom unosa ili drugih nepredvidivih okolnosti.

Korištenjem web stranice www.revimed.hr smatra se da ste suglasni da Novus Spiritus d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice www.revimed.hr ili odabirom preparata sa web shopa.

Novus Spiritus d.o.o. pridržava pravo da bilo kada bez objašnjenja i prethodnog upozorenja izmijeni, doda ili ukloni sadržaje objavljene na svojoj internet stranici. Svi korisnici objavljene sadržaje koriste na vlastitu odgovornost.

REGISTRACIJA

Kako bi obavili kupnju preko www.revimed.hr web shopa, registracija nije obvezna. Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Dovoljno je jednokratno unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te proizvoljnu lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Preporučljivo je korištenje kombinacije znakova, odnosno velikih i malih slova. Nakon unosa ovih podataka, registraciju dovršavate klikom na polje “Registracija”. Vaš korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se upisivanjem korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”. Za svaku sljedeću kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom. U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici odaberite “Izgubili ste lozinku?”. Na ovoj lokaciji ćete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali i na koju će vam sustav automatski poslati link za resetiranje lozinke. Istu možete kasnije sami promijeniti u postavkama računa.

NARUDŽBA

Proizvodi se naručuje preko elektronskog obrasca. Web shop je uvijek otvoren za naručivanje i ne postoji radno vrijeme za narudžbe. Narudžbe se obrađuju svakim radnim danom između 09.00 – 13.00 sati. Kupac treba ispuniti ‘Profil s osnovnim podacima’ za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Na proizvod koji želite kupiti kliknite “Dodaj u košaricu”. U košarici možete birati količine ili odustati od kupnje. Nakon što ste odabrali željene artikle, kliknite na košaricu i odaberite “Nastavite na blagajnu”. Na stranici blagajne popunite vaše podatke, odaberite metodu plaćanja i odaberite “Naručite”. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na vašu e-mail adresu.

Novus Spiritus d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Novus Spiritus d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca telefonski ili e-mailom. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

POPUSTI
Ukoliko imate kod za popust, upisujete ga u predviđeno polje za kod u Vašoj košarici pri prvom koraku kupovine.

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti na sljedeći način:
– Karticama (Visa, MasterCard®, Maestro®, Diners)
– Internet bankarstvom ili općom uplatnicom
– Pouzećem – pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja
– Apple Pay

Plaćanje je moguće izvrišiti isključivo jednokratno. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (EUR). Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta, ili se obratiti na kontakt email info@revimed.hr.

– Kupljene proizvode možete platiti i karticama: MasterCard, Maestro, Visa i Diners putem Six-payment-services.

– Odaberete li plaćanje internet bankarstvom, nakon završene narudžbe na Vašu adresu elektroničke pošte stići će predračun/ponuda s uputom o načinu uplate. Trošak možete platiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci. Vaša pošiljka će biti isporučena kada od banke dobijemo potvrdu o uplati.

– Odaberete li plaćanje pouzećem, trošak vaše narudžbe plaćate kurirskoj službi. Pouzeće kao način plaćanja moguće je koristiti samo za narudžbe unutar Hrvatske.

Kao način plaćanja izvan Hrvatske moguće je odabrati kartice, Apple pay ili internetsko bankarstvo.

Dostava u zemlji i inozemstvu

POŠTARINA I DOSTAVA U HRVATSKOJ

Trošak dostave snosi naručitelj i on iznosi 3,00 EUR za sva mjesta u Republici Hrvatskoj. Za narudžbe u vrijednosti 139,00 EUR i više, dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Narudžbe ćemo predati OVERSEAS, DPD ili GLS kurirskoj službi u roku 1 – 2 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), ovisno o radnom vremenu i trenutačnoj raspoloživosti artikla. Dostava će biti obavljena u roku 1 – 2 radna dana nakon što pošaljemo paket (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka u Hrvatskoj, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje Overseasa. Točan raspored dostave OVERSEAS kurirske službe za cijelu Hrvatsku i otoke možete vidjeti na linkovima:

Raspored dostave za cijelu Hrvatsku
https://www.overseas.hr/Media/Default/Raspored/20150115_raspored%20voznje_ukupni.pdf

Raspored dostave na otoke

https://www.overseas.hr/Media/Default/Raspored/20150115_raspored%20voznje_otoci.pdf

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

Novus Spiritus d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije isporuke svaki proizvod provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Vaše naručene proizvode možete podignuti i u REVIMED® centru, Poljička ulica 45, 10000 Zagreb.

POŠTARINA I DOSTAVA U INOZEMSTVO
Narudžbe ćemo predati EURODIS, GLS ili DPD kurirskoj službi u roku 2 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), ovisno o radnom vremenu i trenutačnoj raspoloživosti artikla. Očekivano vrijeme za dostavu paketa je 2 do 5 radnih dana, ovisno o odredištu.

ZONA 1 ZONA 2 ZONA 3
AUSTRIJA EUROPA – OSTALE DRŽAVE SVIJET
ČEŠKA
MAĐARSKA
NJEMAČKA
POLJSKA
SLOVAČKA
SLOVENIJA
12,00 EUR 20,00 EUR 40,00 EUR

Za iznos narudžbe iznad 300,00 EUR dostava je besplatna za sve zemlje iz tablice.

Reklamacije i povrat

U slučaju da je kupac nezadovoljan kupljenim proizvodom ili pruženom uslugom prigovor može uputiti na sljedeću e-mail adresu: info@revimed.hr. Dodatno to može učiniti pisanim putem na adresu: Novus Spiritus d.o.o., Poljička ulica 45, 10000 Zagreb. Bez odgađanja ćemo pisanim putem potvrditi primitak prigovora, a na pisani prigovor bit će odgovoreno u roku od 15 dana, radi čega je u pisanom prigovoru potrebno navesti ime, prezime i adresu.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

– isporuka robe koja nije naručena
– isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Novus Spiritus d.o.o. prihvaća povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi Novus Spiritus d.o.o.

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkim putem, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte i kopiju računa. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

POVRAT ROBE
Robu vratite ili je predajte nama (Novus Spiritus d.o.o., Poljička ulica 45, 10000 Zagreb) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

TROŠKOVI POVRATA ROBE
Izravne troškove povrata robe snosi kupac.

ODGOVORNOST POTROŠAČA ZA UMANJENU VRIJEDNOST ROBE

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Zaštita osobnih podataka

Vaša privatnost i sigurnost Vaših podataka nam je od iznimne važnosti pa s Vama želimo podijeliti pravila koja smo implementirali u svoje poslovanje. Vaše osobne podatke nećemo prodati niti na bilo koji drugi način ustupiti trećoj neovlaštenoj osobi ni u koju svrhu pa tako niti u svrhu ostvarenja promotivnih aktivnosti treće strane.

U KOJIM SITUACIJAMA MOŽEMO PRIKUPITI VAŠE OSOBNE PODATKE

– prilikom narudžbi upućenih putem e-maila, telefonski ili putem naših društvenih mreža
– prilikom registracije u web shopu
– kada sudjelujete u našim nagradnim igrama ili promidžbenim akcijama
– ako nam prijavite problem vezan uz našu web stranicu
– prilikom kupnje putem web shopa bez registracije
– prilikom posjeta našoj web stranici, možemo prikupljati podatake o prometu, lokaciji te druge – komunikacijske podatake

Pristup sadržajima na našim stranicama koji podrazumijevaju prikupljanje osobnih podataka nije dozvoljen osobama mlađim od 16 godina te ne prikupljamo niti obrađujemo osobne podatke osoba mlađih od 16 godina. Ukoliko steknemo saznanja da su nam dostavljeni osobni podaci takvih osoba, iste ćemo bez odgode obrisati.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO
– ako samo pregledavate naše web stranice, tada prikupljamo podatke koji su navedeni pod naslovom “Privatnost i kolačići”.
– ako izvršite narudžbu putem našeg web shopa bez registracije, putem e-maila, telefonski ili društvenih mreža, tada prikupljamo sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, telefon i čuvamo ih neodređeno i to isključivo kako bismo bili u mogućnosti što brže izvršiti svoje ugovorne obveze (npr. dostava proizvoda, postupak reklamacije itd.) te Vas kontaktirali u sklopu pružanja usluge korisničke podrške.
– ako izvršite registraciju i izradite profil u web shopu, tada prikupljamo sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, telefon i čuvamo ih do opoziva korisnika.

S KIM DIJELIMO PODATKE
Osobne podatke pohranjujemo na serverima koje smo zakupili od pružatelja usluga Contabo GmbH, Aschauer Straße 32a 81549 Munich, Germany. Ugovorom sklopljenim s pružateljem usluge osigurali smo da Contabo GmbH osigurava najvišu razinu sigurnosti Vaših podataka.

SIX Payment Services

Za potrebe online autorizacije kreditnih i debitnih kartica koristimo uslugu SIX Payment Services, koju pruža SIX Payment Services (Europe) S.A. 10, Rue Gabriel Lippmann | L-5365 Munsbach i u potpunosti onemogućava pristup podacima neovlaštenim sudionicima u postupku kupnje pa tako u broj kartice kojom se plaća uvid može imati isključivo kartičarska kuća i vlasnik kartice. Ukoliko prilikom procesa kupnje odaberete način plaćanja karticom, tražit ćemo vašu suglasnost da Vaše ime, prezime, broj kartice, datum isteka kartice i kontrolni broj dostavimo kartičarskoj kući, a mi ćemo poduzeti mjere da se oni s Vašim osobnim podacima odnose s dužnom pažnjom i na zakonit način.

Google Analytics
Google Analytics je alat za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica, koji prikuplja podatke o tome koliko često korisnici posjećuju našu web stranicu, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze i to pomoću kolačića i IP adresa i to u sljedeće svrhe:

– za poboljšanje korisničkog iskustva
– za praćenje uspješnosti marketinških kampanja
– za analizu obrazaca ponašanja

Ukolilko želite isključiti Google Analytics, možete instalirati Googleov dodatak za svoj preglednik koji će to spriječiti.

MailChimp
Vaše osobne podatke ćemo prikupljati i obrađivati prilikom slanja našeg newslettera i promidžbenih poruka e-pošte isključivo uz Vašu izričitu privolu koju možete u svakom trenutku povući ili izmijeniti. Za slanje newslettera koristimo servis MailChimp čiju politiku zaštite osobnih podataka možete pronaći ovdje.

Dostavna služba
Za dostavu kupljene robe koristimo usluge Overseas express, GLS i DPD. Ukoliko želite da Vam kupljenu robu dostavimo, prilikom procesa kupnje, tražit ćemo vašu suglasnot da Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona dostavimo dostavljačkoj službi.

ORGANIZACIJSKE I SIGURNOSNE MJERE KOJE SMO PODUZELI U SVRHU ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
– kriptirana veza (https)
– firewall
– ograničen fizički pristup samo ovlaštenim osobama
– praćenje pristupnih logova

SVRHE U KOJE KORISTIMO OSOBNE PODATKE
– za ispunjavanje ugovornih obveza
– za prikazivanje sadržaja Vaših web stranica na najučinkovitiji način na Vašem uređaju
– za odgovaranje na Vaše upite
– za slanje obavijesti o promjenama vezanima uz naše usluge
– za slanje promidžbenih poruka e-pošte, u slučajevima kada ste za to dali svoju izričitu privolu
– za sprječavanje prijevare

VRIJEME ČUVANJA PODATAKA
Vaše podatke nećemo čuvati dulje nego li je nužno potrebno za ispunjavanje svrhe zbog koje su prikupljeni. Nakon isteka roka čuvanja osobne podatke ćemo ili izbrisati ili anonimizirati tako da se više ne mogu povezati ni sa kime.

– podaci sadržani u računu te podaci o financijskim transakcijama – 11 godina (zakon)
– registrirani korisnici web stranice (blog, forum)– do opoziva od strane korisnika
– registrirani korisnici web shopa – do opoziva od strane korisnika

KOJA PRAVA IMATE VEZANO UZ PRIKUPLJANJE I OBRADU OSOBNIH PODATAKA

– na informacije o obradi vaših osobnih podataka
– ishoditi pristup osobnim podacima o sebi
– tražiti ispravljanje netočnih, nepreciznih ili nepotpunih osobnih podataka
– zatražiti da se osobni podaci obrišu kad više nisu potrebni ili ako je obrada nezakonita
– prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka u svrhe marketinga ili na temeljima povezanima s vašom posebnom situacijom
– zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka u posebnim slučajevima
– voditelj obrade osobnih podataka je Novus Spiritus d.o.o. sa slijedećim kontakt podacima: Novus Spiritus d.o.o., Poljička ulica 45, 10000 Zagreb, OIB: 54866707900, tel. 01 77 94 555, adresa elektroničke pošte: info@revimed.hr
– kontakt podaci Službenika za zaštitu podataka Novus Spiritus d.o.o. su: Službenik za zaštitu osobnih podataka, Poljička ulica 45, 10000 Zagreb, e-mail adresa: info@revimed.hr;

Za sva pitanja nas kontaktirajte na info@revimed.hr ili 01 77 94 555.

Prava na intelektualno vlasništvo

REVIMED® je zaštićeni trgovački znak tvrtke Novus Spiritus d.o.o. i ne smije se koristiti bez izričitog dopušetnja Novus Spiritus d.o.o., kao i sav sadržaj dostupan na ovoj stranici.

Svaki oblik reprodukcije, izmjene, distribucije, prijenosa, publikacije, kao i svaka druga uporaba koji nisu izričito odobreni od strane Novus Spiritus d.o.o. predstavljaju kazneno djelo.

Novus Spiritus d.o.o. će primjeniti sve dostupne  zakonske korake kako bi u potpunosti zaštitio svoje intelktualno vlasništvo. U skladu s tim, Novus Spiritus d.o.o. će pokrenuti krivične postupke za svaku neodobrenu uporabu svog intelektualnog vlasništva, kao i cjelokupnog sadržaja dostupnog na stranici www.revimed.hr

Start typing and press Enter to search

Košarica

Nema proizvoda u košarici

0
Košarica
  • Košarica je prazna.