/
/
/
Revimed Stevia Orange 200 g

Revimed Stevia Orange 200 g

10.95 

REVIMED Stevia Orange je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, stevije i vitamina C za pripremu napitka sa okusom naranče. Namijenjen je svima koji se žele pravilno hraniti i popraviti ili u dužem periodu održavati dobro stanje organizma.

Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu. Odličan je dodatak prehrani i za profesionalne i rekreativne sportaše. Pogodan i za dijabetičare.

- +
Kategorija:

Opis


Prednosti REVIMED proizvoda:

Izuzetna kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, dvovalentnog kelatnog željeza, vitamina C i stevije – prirodnog sladila bez ugljikohidrata i sa 0 kalorija.

  • Jedinstveni osvježavajući napitak
  • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
  • Čista liofilizirana BIO matična mliječ – jedina učinkovita
  • Stevija – prirodno sladilo sa 0 kalorija – idealan sastojak svake dijete
  • Bez prekida u konzumiranju
  • Prijatan okus naranče ili šumskog voća
  • Bez alergijskih reakcija, pogodni i za osobe alergične na druge pčelinje proizvode
  • Dvovalentno kelatno željezo u kombinaciji sa vitaminom C – apsorpcija do 80%
  • Jedina populacija koja ne smije koristiti Revimed proizvode su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplantiranim organima

Zbog čega je jedino učinkovita liofilizirana matična mliječ? 

Vrlo iscrpna istraživanja otkrila su i dnevnu dozu mliječi koja daje najbrže i najtrajnije učinke: oko 70 – 100 mg dnevno, u liofiliziranom obliku. Naime, nakon vađenja iz košnice matična mliječ zadržava sva bioaktivna svojstva samo 48 sati. Poslije tog vremena voda koju mliječ sadrži (u prosjeku oko 70 posto) otapa biostimulatore – tvari koje mliječi osiguravaju posebnost. Jedini način da se mliječi produlji bioaktivnost je da se postupkom liofiliziranja oslobodi vode, nakon čega dobivamo liofiliziranu matičnu mliječ koja zadržava svoju bioaktivnost pune dvije godine. Prilikom konzumiranja, takva mliječ otapa se u vodi, čime ponovno dobiva formu i učinke kao da je tog trenutka izvađena iz košnice.

Što je dehidrirani med?

Med je nakon matične mliječi najsavršeniji proizvod pčela i prirode, u njemu se nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam. On poboljšava rad svih organa, potiče umnu i fizičku aktivnost, povećava imunitet i daje snagu čitavom organizmu, te se brzo i potpuno apsorbira. 

Med u obliku praha poznat kao suhi ili dehidrirani med, prirodni je med kojem je uklonjena sva voda i koji je smljeven u najfiniji puder. Med u prahu, poput tekućeg meda zadržava sva ljekovita svojstva, ali mu se dehidracijom poboljšava stabilnost. Med u prahu ne sadrži umjetne dodatke i pruža okusne i kvalitativne karakteristike meda, ali bez tekućine. Njegova ga svojstva čine nezaobilaznom namirnicom u zdravoj prehrani. Dehidrirani med je uistinu poseban prirodni proizvod koji se umjetnim putem ne može proizvesti, unatoč velikom napretku tehnologije i znanosti.

Koja su korisna svojstva vitamina C?

Vitamin C najbolji je antioksidans koji ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta. Vitamin C pomaže potaknuti proizvodnju bijelih krvnih stanica poznatih kao limfociti i fagociti, koji pomažu u zaštiti tijela od infekcije. Sve stanice u našem tijelu trebaju ga jer pomaže u izgradnji kolagena, za normalno funkcioniranje kostiju, zuba, hrskavice, desni, kože i krvnih žila. Važan je za normalnu apsorpciju željeza i normalno funkcioniranje živčanog sustava. Prosječnoj odrasloj osobi treba 80 mg vitamina C dnevno za upravljanje oksidativnim stresom i snažan imunološki odgovor. Vitamin C je vitamin koji je topiv u vodi, što znači da se višak vitamina C izlučuje iz tijela. Upravo zato je čisti vitamin C jedan od glavnih sastojaka REVIMED proizvoda.

Ima li stevija kalorija?

Stevija se upotrebljava kao potpuno zdrava, prirodna i beskalorična zamjena za šećer odnosno umjetna sladila. Glikozidi stevie nemaju energetsku vrijednost, ne aktiviraju inzulin, ne razgrađuju se i ne skladište u organizmu kao ugljikohidrati. Organizam ne iskorištava glikozide i zbog toga oni imaju 0 kalorija i glikemijski indeks 0.

Može li doći do intolerancije i alergijskih reakcija? 

Matična mliječ u REVIMED Stevia Orange zbog izrazite čistoće ne sadrži alergene, tako da nema alergijskih reakcija i mogu je koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode. Do sada nisu zabilježene i opisane alergijske reakcije na steviju. Jedina populacija koja ne smije koristiti REVIMED Stevia Orange su osobe na imunosupresivnim terapijama, odnosno terapijama za smanjenje imuniteta. 

Da li u REVIMED Stevia Orange ima glutena? 

REVIMED Stevia Orange ne sadrži gluten i mogu je koristiti i osobe koje boluju od celijakije, vegetarijanci ili ljudi koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem.

Sastojci

Liofilizirana BIO matična mliječ (min. 4,6 % 10-HDA), dehidrirani med, steviol glikozidi, eritritol, natrijev L-askorbat (vitamin C), silicijev dioksid, limunska kiselina, beta karoten, prirodna aroma naranče.

Bez konzervansa i umjetnih aroma.

Način pripreme

Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom naranče. Piti po potrebi 3 do 5 čaša dnevno. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

REVIMED Stevia Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezultata.

Vrsta pakiranja

Kutija od 200 g za 3,33 l napitka.

Također preporučujemo

Start typing and press Enter to search

Košarica

Nema proizvoda u košarici

0
Košarica
  • Košarica je prazna.
Revimed Stevia Orange 200 g
10.95 
- - + +